Contact

Heerlijk ontspannen

Wandelen en fietsen

Rustig

Wandelen

De Kuilen in Langenboom en Mill heeft twee ontspannende wandelroutes. Je kunt speuren naar de vogels op het water en genieten van de vogelgeluiden in het bos.

Korte route
Rondom De Kuilen is een korte verharde wandelroute aangelegd van 3,3 km. Je hebt uitzicht over de plas, komt langs een verborgen kikkerpoel en betreed het domein van de Schotse Hooglanders.

Lange route
De lange route rondom De Kuilen gaat niet alleen om De Kuilen maar ook door het mooiste gedeelte van de Langenboomse Bossen. Je kunt genieten van het uitzicht over de plas en van de geur van het bos. Je hebt via deze route de grootste kans om Schotse Hooglanders te zien. Deze wandelroute is 6 km lang.

Je kunt beide routes beginnen vanaf ons Paviljoen

 

Sportief

Op de fiets

Lekker uitwaaien voor fietsers. De Kuilen in Langenboom en Mill heeft een heerlijke fietsroute van 8,2 kilometer. Je fietst langs het water en door de Langenboomse bossen. Je kunt deze fietsroute vanaf ons paviljoen beginnen en eindigen. Er is ruime parkeergelegenheid.

Het Langenboomse bos is geschikt om te mountainbiken. Er is geen officiele route maar er zijn wel diverse routes beschikbaar (klik hier). Er zijn wel verschillende leuke paden en trails met hoogteverschil om zelf je route te bepalen.

Heb je een wielrenroute in of rondom Langenboom of Mill? Dan kun je bij ons paviljoen prima starten of even pauzeren. Geniet van een lekker bakje koffie met een taart.